Klik hier om de demo CD te downloaden

Bedrijfsprofiel

Processen en producten moeten op een overzichtelijke en een sprekende wijze in beeld worden gebracht. Het uitwerken hiervan tot in de kleinste details vergt inzicht en overzicht. Met dit doel werkt Technisch Bureau Lindhout dagelijks voor talloze opdrachtgevers.

Hoe laat je iets tegelijk van binnen en van buiten zien? Hoe voorkom je dat een klein onderdeel ten onder gaat in de complexiteit van het geheel? Technisch bureau Lindhout heeft door haar jarenlange ervaring de technische expertise om de schets van uw product om te zetten naar een complete presentatie. Of het nu gaat om technische tekeningen ten behoeve van instructiemateriaal en onderdelenboeken, een 3D-illustratie van een nog niet gerealiseerd project, of een complete animatiefilm; de mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

Flexibiliteit en klantgericht denken zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Onze kleinschaligheid voorkomt hoge overheadkosten en verzekert u van een efficiënte werkwijze en een hoge productiviteit. Meer dan fotografie kan 3D-techniek in detail treden, verschillende standpunten tegelijk benadrukken en bepaalde onderdelen laten draaien en uitlichten. Een prachtige techniek die het ‘onzichtbare’ zichtbaar maakt. In tekening, maar ook in de vorm van een animatie. Niet alleen voor eigen inzicht, maar zeker ook voor de acquisitie een dankbaar hulpmiddel.

Vele branches maken gebruik van de expertise en mogelijkheden van Technisch Bureau Lindhout. Doelgroepen als machinebouw, onderwijs, weg- en waterbouw, installatietechniek, carrosseriebouw en tal van andere technische bedrijven weten Lindhout te vinden. U straks ook?

  Direct contact: bel 0348-415619 of mail info@tbl.nl

Lijntekeningen

#

Voor uw instructie-handleiding of onderdelendocumentatie is een lijntekening uitermate geschikt. Helder, duidelijk en instructief.

3D Illustraties

#

3D-illustraties zijn dé manier om uw product te presenteren. Realistisch, verrassend en informatief.

3D Animaties

#

3D-animaties brengen uw produkt 'in beweging'. Opvallend, dynamisch en innovatief.

Interactieve Animaties

Interactieve Animaties

Interactieve animaties laten de kijker de selectie en volgorde van de presentatie bepalen.

Contact

Interactieve Animaties

Neem hier contact met ons op.