Klik hier om de demo CD te downloaden

Services

Lijntekeningen

Een Lijntekening is de ideale techniek om complexe technische producten en processen in beeld te brengen. Daarom wordt in onderdelendocumentatie en instructie -handleidingen veel gebruik gemaakt van lijntekeningen.

3D illustraties

Met een 3D-illustratie kan uw product op realistische gevisualiseerd worden. Meer nog dan bij een foto kunnen details worden geaccentueerd. Bovendien kan een 3D-illustratie het 'onzichtbare' zichtbaar maken. 3D-illustraties zijn een waardevol hulpmiddel bij de acquisitie van uw produkt.

3D Animaties

Een 3D-animatie geeft op duidelijke en levendige wijze de mogelijkheden van uw product weer. Door middel van een 3D-animatie kunt u technische producten en processen op een unieke wijze presenteren. Apparaten en machines die nog op de tekentafel bestaan, kunnen d.m.v. een 3D-animatie worden gepresenteerd.

Interactieve Animaties

Een interactieve animatie voegt een extra dimensie toe; u bepaalt zelf in welke volgorde en op welke wijze de producten en processen in beeld gebracht worden. Zaken als timing, camerapositie en volgorde kunnen bij een interactieve animatie door de kijker zelf bepaald worden.

  Direct contact: bel 0348-415619 of mail info@tbl.nl

Lijntekeningen

#

Voor uw instructie-handleiding of onderdelendocumentatie is een lijntekening uitermate geschikt. Helder, duidelijk en instructief.

3D Illustraties

#

3D-illustraties zijn dé manier om uw product te presenteren. Realistisch, verrassend en informatief.

3D Animaties

#

3D-animaties brengen uw produkt 'in beweging'. Opvallend, dynamisch en innovatief.

Interactieve Animaties

Interactieve Animaties

Interactieve animaties laten de kijker de selectie en volgorde van de presentatie bepalen.

Contact

Interactieve Animaties

Neem hier contact met ons op.