Klik hier om de demo CD te downloaden

Lijntekeningen

Lijntekeningen kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zo vormen dit soort illustraties een onmisbare schakel bij het vervaardigen van onderdelendocumentatie. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van een “exploded view”. Een exploded view is een wijze van illustreren waarbij de onderdelen ‘los” – dus in gedemonteerde vorm getoond – worden. Dit is van belang voor het bestellen van de desbetreffende onderdelen.

Het vervaardigen van een exploded view kan op diverse manieren gebeuren. In de ideale situatie wordt er een 3D-model aangeleverd dat vervolgens “uit elkaar” wordt gehaald. De onderdelen worden in de juiste stand geplaatst en vervolgens omgezet naar een lijntekening. Uiteraard kan ook een exploded view vervaardigd worden op basis van een 2D-tekening, schets of model.

Ook voor instructieve doeleinden zijn lijntekeningen uiterst geschikt. Zo heeft Technisch Bureau Lindhout een ruime eraring in het vervaardigen van leermiddelen voor het technisch onderwijs. Door zo veel mogelijk informatie in technische illustraties weer te geven kan de hoeveelheid tekst worden beperkt. Dit biedt uiteraard belangrijke voordelen met het oog op vertalingen e.d.

  • tbl-lijntekening-8.jpg
  • tbl-lijntekening-7.jpg
  • tbl-lijntekening-5.jpg
  • tbl-lijntekening-2.jpg
  • tbl-lijntekening-1.jpg
  • tbl-lijntekening-3.jpg
  • tbl-lijntekening-6.jpg
  • tbl-lijntekening-4.jpg
  Direct contact: bel 0348-415619 of mail info@tbl.nl

Lijntekeningen

#

Voor uw instructie-handleiding of onderdelendocumentatie is een lijntekening uitermate geschikt. Helder, duidelijk en instructief.

3D Illustraties

#

3D-illustraties zijn dé manier om uw product te presenteren. Realistisch, verrassend en informatief.

3D Animaties

#

3D-animaties brengen uw produkt 'in beweging'. Opvallend, dynamisch en innovatief.

Interactieve Animaties

Interactieve Animaties

Interactieve animaties laten de kijker de selectie en volgorde van de presentatie bepalen.

Contact

Interactieve Animaties

Neem hier contact met ons op.