Onze team van specialisten heeft naast de benodigde ontwerp skills ook een technische achtergrond. Dat maakt dat we als geen ander technisch kunnen sparren met uw klant en de vertaalslag kunnen maken zodat we technische ideeën/oplossingen omzetten naar levensechte (desgewenst bewegende) beelden.

Communicatiebureau – Kijk & Huiver – 37 jaar in het vak

Zelf ervaren of wij voor u het verschil kunnen maken?

Waarom TBL ?

 • Wij werken voor spraakmakende bedrijven die al jarenlang tot volle tevredenheid met ons schakelen.
 • Techniek op de juiste wijze in beeld brengen, lukt enkel als je ook echt kennis hebt van techniek.
 • Doen wat we beloven, persoonlijke aandacht en kwaliteitswerk, dat is wat onze klanten waarderen.
 • Uw productinformatie is bij ons veilig en wij tekenen desgewenst ook altijd een geheimhoudingsverklaring.
 • Wij zijn al meer dan 40 jaar thuis in deze specialistische markt en lopen qua techniek altijd voorop.
 • Een ingespeeld team dat elkaar versterkt door kennis te delen en jaar op jaar kennis te stapelen.

Wij begrijpen uw klant en vertalen dat naar spraakmakende beelden. Deze pijnpunten lossen wij voor u op:

 • ZDoor de technische achtergrond van ons team kunnen wij de informatie die de klant heeft, zoals productietekeningen en 3D-bestanden, op de juiste manier verwerken en gebruiken als basis voor de te vervaardigen afbeeldingen en animaties.
 • ZMet software alleen kom je er niet. De (geavanceerde) software die nodig is om ons werk te doen, vraagt om specialistische kennis en jarenlange ervaring voor het gewenste resultaat. TBL beschikt over een uniek team van mensen dat zijn sporen op dit gebied als geen ander heeft verdiend.
 • ZTechneuten praten graag met techneuten. Onze mensen spreken de taal van de sector. Wij kunnen het vakjargon juist interpreteren en omzetten naar een afbeelding of animatie die de boodschap voor iedereen duidelijk maakt.

Historie én toekomst van TBL .

Op dat wat in 1977 is gestart, bouwen wij vandaag de dag met passie voort. Wim Lindhout heeft een team van professionals om zich heen verzameld die techniek en creativiteit combineren en samen de mooiste dingen maken. “Wij maken zichtbaar wat er nog niet is, of wat normaal onzichtbaar blijft terwijl je het wel wilt tonen. Toen mijn vader het bedrijf startte, werkte hij nog met kalktekeningen, maar ook toen wist hij dat te vertalen naar beelden die zo realistisch waren dat het was alsof je het echt beet kon pakken en erdoorheen kon lopen. Tegenwoordig maken we gebruik van tools waarvan mijn vader alleen maar kon dromen, maar daarmee komen we steeds weer verder en zo kunnen we onze klanten met ons mee laten groeien. Sommige van die relaties mogen we al meer 40 jaar tot onze vaste klantenkring rekenen en daar zijn we uiteraard trots op. Doen wat we beloven, persoonlijke aandacht en kwaliteitswerk, dat is wat onze klanten waarderen.”
Wim Lindhout Technisch Bureau Lindhout

Ik zou graag is bij je langskomen om te laten zien wat er mogelijk is .

Een selectie van onze projecten .

  Ik zou graag is bij je langskomen om te laten zien wat er mogelijk is .