De verbinding tussen techniek & visualisatie .

Keertje
koffie
drinken?

De verbinding tussen techniek & visualisatie .

Keertje
koffie
drinken?
Technisch Bureau Lindhout is al meer dan 40 jaar specialist in het vervaardigen van indrukwekkende presentaties van technische producten en processen voor vooruitstrevende bedrijven. Onze getalenteerde professionals met zowel een creatieve als technische achtergrond gaan verder dan anderen om uw producten op een opvallende manier in beeld te brengen.
Testimonial – United Rentals – Jaap van Dongen

Zelf ervaren of wij voor jou het verschil kunnen maken?

Waarom Lindhout ?

Waarom Lindhout ?

  • Wij werken voor spraakmakende bedrijven die al jarenlang tot volle tevredenheid met ons schakelen.
  • Techniek op de juiste wijze in beeld brengen, lukt enkel als je ook echt kennis hebt van techniek.
  • Doen wat we beloven, persoonlijke aandacht en kwaliteitswerk, dat is wat onze klanten waarderen.
  • Uw productinformatie is bij ons veilig en wij tekenen desgewenst ook altijd een geheimhoudingsverklaring.
  • Wij zijn al meer dan 45 jaar thuis in deze specialistische markt en lopen qua techniek altijd voorop.
  • Een ingespeeld team dat elkaar versterkt door kennis te delen.

Een selectie van onze projecten .

Wat wij doen voor u?

Als experts in het vervaardigen van technische, fotorealistische 3D-afbeeldingen en animaties, bieden we ook geavanceerde technologieën, zoals Virtual Reality en Augmented Reality, 3D-configurators, holografie en meer. We fungeren als een waardevolle uitbreiding van uw team, waardoor uw slagkracht wordt vergroot en u uw producten nog beter aan uw klanten kunt presenteren.

Technische Expertise

Door de technische achtergrond van ons team kunnen wij de informatie die de klant heeft, zoals productietekeningen en 3D-bestanden, op de juiste manier verwerken en gebruiken als basis voor de te vervaardigen afbeeldingen en animaties.

Ervaring en Software

Met software alleen kom je er niet. De (kostbare) software die nodig is om ons werk te doen, vraagt om specialistische kennis en jarenlange ervaring voor het gewenste resultaat. TBL beschikt over een uniek team van mensen dat zijn sporen op dit gebied als geen ander heeft verdiend.

Technische Vertaling

Techneuten praten graag met techneuten. Onze mensen spreken de taal van de sector. Wij kunnen het vakjargon juist interpreteren en omzetten naar een afbeelding of animatie die de boodschap voor iedereen duidelijk maakt.

Keertje koffie drinken?

Historie en toekomst van Lindhout Technisch Artwork .

Op dat wat in 1977 is gestart, bouwen wij vandaag de dag met passie voort. Wim Lindhout heeft een team van professionals om zich heen verzameld die techniek en creativiteit combineren en samen de mooiste dingen maken. “Wij maken zichtbaar wat er nog niet is, of wat normaal onzichtbaar blijft terwijl je het wel wilt tonen.

Toen mijn vader het bedrijf startte, werkte hij nog met kalktekeningen, maar ook toen wist hij dat te vertalen naar beelden die zo realistisch waren dat het was alsof je het echt beet kon pakken en erdoorheen kon lopen.

Tegenwoordig maken we gebruik van tools waarvan hij alleen maar kon dromen, maar daarmee komen we steeds weer verder en zo kunnen we onze klanten met ons mee laten groeien. Sommige van die relaties mogen we al meer 40 jaar tot onze vaste klantenkring rekenen en daar zijn we uiteraard trots op. Doen wat we beloven, persoonlijke aandacht en kwaliteitswerk, dat is wat onze klanten waarderen.”

Ik zou graag is bij je langskomen om te laten zien wat er mogelijk is .

Of bel ons op 0348 415 619

BUREAU LINDHOUT VOOR AL UW 3D OPLOSSINGEN

Producten en ideeën komen tot leven in 3D.

BLOGS

Technisch illustratiebureau

Interactief onderwijs door technische mogelijkheden Technisch Bureau...

CONTACT

Technisch Bureau Lindhout B.V.
Frans Halsstraat 44
3443 TA Woerden
0348-415619
info@tbl.nl